top of page

Gegroeid uit een passie voor marketing en computer. Geëvolueerd naar een full-service marketingoplossing voor iedereen.

"Al sinds jonge leeftijd is mijn interesse in computers gestart. Van elke diapresentatie maakte ik net dát tikkeltje meer, in ieder tekstdocument zat wel ergens iets speciaal en Paint kende geen geheimen voor mij.

 

Na mijn economische opleiding in het middelbaar was mijn verdere opleidingskeuze dan ook voor de hand liggend: marketing. Economisch, maar met de nodige creativiteit en computertechnieken.

Na mijn hogere studies ben ik direct in het werkveld gestapt. Meer bepaald in de bank- en verzekeringswereld. Hier heb ik een eerste ervaring opgedaan als marketingverantwoordelijke. 

Zowel tijdens mijn opleiding als tijdens mijn loopbaan ben ik mezelf steeds blijven evolueren.

Zo ontstond al snel mijn eerste website, begon ik grafische pakketten zoals InDesign en Photoshop onder de knie te krijgen en startte ik met de avondopleiding Desktop Publishing.

Dus een combinatie van mijn opleidingen en mijn passies hebben geleid tot KreationS: een all-in-one marketingoplossing voor alle kleine tot middelgrote ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen én particulieren.

Met als hoofddoel: effectieve marketingoplossingen bieden voor iedereen.

Veel ondernemers zijn goed in wat ze doen, maar hebben weinig tot geen notie van marketing. KreationS   helpt deze ondernemers door effectieve marketingoplossingen te bieden.

 

Voor iedere branche, voor ieder budget, voor ieder project. Kortom, voor iedereen!"

Let's Kreate! 

Kevin Slechten

KreationS

bottom of page